Screenshot 2023-12-11 at 09.17.31

NL: Bezoek Follow-Me op CUE2024

December 21, 2023

Van 15 tot en met 17 januari 2023 zijn wij te vinden op CUE 2024 in Rotterdam Ahoy. Dé vakbeurs voor event-, installatie- en entertainment technologie. Kom ook en bezoek Follow-Me Tracking Solutions op stand 1.512!
Het Follow-Me team zal aanwezig zijn om u welkom te heten in de wereld van manual en auto performer tracking vanuit één schaalbaar systeem.

Ontdek de laatste verbeteringen:

 • Vernieuwde user interface voor Follow-Me Track-iT
 • Integratie van OSC-protocol voor het delen van positiedata
 • Target crosshair aanpassings opties
 • Snaplines

Nieuwe Feature in Follow-Me 3D: Proximity!

Ontdek de nieuwste toevoeging aan het Follow-Me 3D systeem: Proximity. Met deze functie kan Follow-Me 3D de controle over conventionele lichten overnemen op basis van de positie van de performer. Pas de straal aan waarbinnen conventionele lampen moeten worden in- en uitgeschakeld en creëer dynamische en responsieve verlichting die meebeweegt met de locatie van de performers. De flexibiliteit van het gebruik van conventionele armaturen met positie-informatie zorgt voor een breed scala aan creativiteit in uw ontwerp.

Follow-Me maakt het mogelijk om meerdere performers te volgen met één systeem, en daarbij een onbeperkt aantal armaturen te gebruiken. Van klein theater tot grote stadion shows, met Follow-Me is zowel manual en auto tracking aan de hand van één schaalbaar systeem mogelijk.

Kom langs op stand 1.512 voor een demo van Follow-Me 3D met Follow-Me Track-iT auto tracking!

English:

From 15 to 17 January 2023, you can find us at CUE 2024 in Rotterdam Ahoy. The trade fair for event, installation and entertainment technology. Come and visit Follow-Me Tracking Solutions at stand 1.512! The Follow-Me team will be present to welcome you to the world of manual and automatic performer tracking from one scalable system.

Discover the latest enhancements:

 • Revamped User Interface for Follow-Me Track-iT
 • Integration of OSC Protocol for sharing of position information
 • Crosshair customisation options
 • Snaplines

New Feature Release: Proximity!

Discover and celebrate the latest addition to the Follow-Me 3D system: Proximity. This groundbreaking feature allows Follow-Me to take control of conventional lights based on the position of the performer. Customise the radius within which conventional lights should be turned on and off, creating dynamic and responsive lighting that moves with the performers, elevating your production to new heights. The flexibility of using conventional fixtures with positional information allows for a breadth of creativity in your design.

Follow-Me makes it possible to track multiple performers with one system, using an unlimited number of lights. From small theatre to large stadium shows, Follow-Me allows both manual and automatic tracking using one scalable system.

Visit us at stand 1.512 for a demo of Follow-Me 3D with Follow-Me Track-iT auto tracking!

Screenshot 2023-12-11 at 09.17.31

NL: Bezoek Follow-Me op CUE2024

December 21, 2023

Van 15 tot en met 17 januari 2023 zijn wij te vinden op CUE 2024 in Rotterdam Ahoy. Dé vakbeurs voor event-, installatie- en entertainment technologie. Kom ook en bezoek Follow-Me Tracking Solutions op stand 1.512!
Het Follow-Me team zal aanwezig zijn om u welkom te heten in de wereld van manual en auto performer tracking vanuit één schaalbaar systeem.

Ontdek de laatste verbeteringen:

 • Vernieuwde user interface voor Follow-Me Track-iT
 • Integratie van OSC-protocol voor het delen van positiedata
 • Target crosshair aanpassings opties
 • Snaplines

Nieuwe Feature in Follow-Me 3D: Proximity!

Ontdek de nieuwste toevoeging aan het Follow-Me 3D systeem: Proximity. Met deze functie kan Follow-Me 3D de controle over conventionele lichten overnemen op basis van de positie van de performer. Pas de straal aan waarbinnen conventionele lampen moeten worden in- en uitgeschakeld en creëer dynamische en responsieve verlichting die meebeweegt met de locatie van de performers. De flexibiliteit van het gebruik van conventionele armaturen met positie-informatie zorgt voor een breed scala aan creativiteit in uw ontwerp.

Follow-Me maakt het mogelijk om meerdere performers te volgen met één systeem, en daarbij een onbeperkt aantal armaturen te gebruiken. Van klein theater tot grote stadion shows, met Follow-Me is zowel manual en auto tracking aan de hand van één schaalbaar systeem mogelijk.

Kom langs op stand 1.512 voor een demo van Follow-Me 3D met Follow-Me Track-iT auto tracking!

English:

From 15 to 17 January 2023, you can find us at CUE 2024 in Rotterdam Ahoy. The trade fair for event, installation and entertainment technology. Come and visit Follow-Me Tracking Solutions at stand 1.512! The Follow-Me team will be present to welcome you to the world of manual and automatic performer tracking from one scalable system.

Discover the latest enhancements:

 • Revamped User Interface for Follow-Me Track-iT
 • Integration of OSC Protocol for sharing of position information
 • Crosshair customisation options
 • Snaplines

New Feature Release: Proximity!

Discover and celebrate the latest addition to the Follow-Me 3D system: Proximity. This groundbreaking feature allows Follow-Me to take control of conventional lights based on the position of the performer. Customise the radius within which conventional lights should be turned on and off, creating dynamic and responsive lighting that moves with the performers, elevating your production to new heights. The flexibility of using conventional fixtures with positional information allows for a breadth of creativity in your design.

Follow-Me makes it possible to track multiple performers with one system, using an unlimited number of lights. From small theatre to large stadium shows, Follow-Me allows both manual and automatic tracking using one scalable system.

Visit us at stand 1.512 for a demo of Follow-Me 3D with Follow-Me Track-iT auto tracking!